Köpvillkor

Köpvillkor

Följande köpvillkor gäller för försäljning av varor från Aguayo Import.
Alla varor förblir Aguayo Imports egendom till dess att full betalning kommit bolaget tillhanda.

Svensk moms 25% ingår.

Betalningssätt

Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank).
Läs mer om Payson här: www.payson.se.

Om Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Leveransvillkor

Frakt på 50kr tillkommer, vid köp över 500kr så bjuder vi på frakten.

Alla beställningar skickas med Postnord Varubreb och kommer oftast direkt till din dörr, om paketet anses för stor så lämnas den till din närmsta postombud och du får avisering via SMS eller mejl. Leveranstiden är beräknad ta 2-5 dagar.

Ångerrätt och returinformation

Vid köp av varor på Webbplatsen gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning.
Detta innebär att Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela Aguayo Import detta inom 14 dagar
från det att Kunden eller Kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Tänk på att du som kund, vid retur, ansvarar för att varan inte skadas i transporten tillbaka till oss, som kund ansvarar du även för att artikeln inte försvinner i transporten.

Kontakta oss på info@aguayo.se så hjälper vi dig med din retur.